Sidste Nyt » Gammelt Nyt 2009

GAMMELT   NYT

2009

Torsdag d. 17.12.2009

SNE Jaaaaa. !!!

Er det ikke skønt. Alle her på gården elsker det, og kan slet ikke få nok af at løbe rundt i den dybe sne. Det er bare SÅ skønt, gid det må blive liggende lige til JUL. =0)))

Vi har også været på udstilling i Nærum, en lille national jule udstilling. Eller lille og lille, der var da faktisk pænt mange skov katte, og ikke mindst mange gode konkurrenter.

Mis a´Bella blev EX2 ud af 3.

Ivalde blev EX2 ud af 5. =0)

Lady GaGa blev EX1 – BIV – NOM

På senen stod hun lige men en anden hun killing, de havde 2 stemmer hver. Så der måtte en lodtrækning til. – Og ja den tabte vi så. ØV altså =0(

Men hol da op, sikke en dag. Det er altså virkeligt skønt at komme så langt med sin hjemme lavet killing og så på hendes første udstilling. Weiiii det er lidt vildt. =0)

Apropos killinger, de bliver store og det går simpelt hen bare alt for stærkt, men det bliver de nu ikke mindre skønne af. =0) Lige nu er de lige på nippet til at runde 2 kg i vægt, og det er da ret godt syntes jeg. Der er lagt nye 14 ugers billeder ind, så tag endeligt et kig.

DECEMBER.

Så er den søde jule tid over os. =0) Vi hygger inden døre i denne kolde tid, og ØNSKER bare en masse SNE i år.=0) Kattene trives fint i det kølige vejr, men de står jo også alle i fuld vinter pæls nu. Det er så skønt et syn når en skov kat er ordentligt klædt på.

Killingerne er nu blevet 12 uger gammel og inden længe har de forhåbentligt fundet nye hjem alle sammen. De er SÅ fine med hver deres charmerende personlig hed og kvaliteter.

Vi skal udstilling i Nærum i denne måned, det bliver så også årets sidste udstilling. Men bare roligt vi vender stærkt tilbage i 2010.

Søndag d. 23.11.2009

Så er der lagt nye billeder på af killingerne.

De bliver hurtigt store de kære små og tiden flyver bare af sted.

Vi nyder hver time vi har med dem. Og hvem ved måske skal Lady GaGa blive boende her hjemme. =0) Vi overvejer endnu.

Vi er ikke de eneste der nyder dem. =0) Ivalde så helst alle blev hjemme, så han har nogle at leje med. Men nej, sådan bliver det forhåbentligt ikke. *ssss

Mandag d. 16.11.2009

Jyraks Jule Udstilling er nu oversået og her er nogle resultater.

Lørdag : Rob Roy fik sit CAC.

 Orlando Fik sit CACE & BIV.

 Valde blev 3 ud af 4. =0)

Søndag:

Rob Roy blev EX2

Orlando fik sit CACE

Ivalde blev EX2 ud af 5. =0)

Ret så flot, og jeg er bare SÅ stolt af min nye dreng. Han fik utroligt meget ros med på vejen af Jette Eva.

Tak til alle for en hyggelig Jule udstilling. =0)

Tirsdag d. 27.10.2009

Så er vi ved at være oven vande igen og der et atter blevet tid til at redigere lidt på hjemmesiden. Vi har haft travlt i de seneste uger og jeg har, måtte erkende at hundehvalpe er ikke bare sådan lige, de er virkelig krævende, men samtidig også sjove. Så meget andet er blevet til side sat for at hvalpe og killinger skulle have det de nu engang skal. =0) Hvalpene blev lynene hurtigt 8 uger og er nu flyttet i deres nye hjem og vi ønsker dem alle sammen held og lykke med på deres vej. Dog har vi stadig 1 tilbage som vi har lovet at passe lidt endnu. =0)

Killingerne vokser og bliver hurtigt store, de er alle sammen nogle frække banditter med hver deres charme. Et godt og harmonisk kuld hvis jeg selv skal sige det. =0)

Der er lagt nye 7 ugers billeder ind i dag. =0)

Mandag d. 19.10.2009

Så har vi udstillet i Årslev på Fyn.

Det gik jo rigtig godt. =0)

Orlando fik sit CACE blev BIV og NOM =0)

Rob Roy fik sit CAC blev BIV og  NOM =0)

Ja hvad mere kan man ønske sig, hvis det bare kunne gå så godt hver gang, er det jo ingen sag at udstille. Men sådan er det heldig vis slet ikke. Hi Hi

Der er nemlig en totalt sød og ny kat på vej ind i mit hjem. Han er noget af det sødeste man kan tænke sig og alligevel er han nok ikke den fødte udstillings kat. !!! Det mente Anne Køhn, i hvert tilfælde ikke. ! Hun mente han var en fin kat men at han var alt for kort i sine trekants linjer til hendes smag, og ja så havde han vist også for små øre. Men helt ærligt det gør slet ikke noget – Nu ligger landet nemlig sådan, at jeg er slet og ret faldet for denne charme trold og hos mig skal han bo, uanset om han kan begå sig på en udstilling eller ej. Han har nemlig SÅ mange andre kvaliteter, at jeg sagtens kan leve med det han så mangler. =0)
Jeg kan aldrig takke Lone nok for at jeg må få Ivalde. Hendes tro på mig og det jeg gør og står for, er helt og aldeles uvurderlig for mig. Tak Lone. Jeg lover dig at han vil få det godt her hos mig. =0)

Se ham HER

Fredag d. 2.10.2009

Oktober = Efterår =0)

Markerne er nu sorte og tomme. Hr. Vinteren banker på lige om hjørnet.  Og vi sejler nærmest væk i vand her på vores lille gård. Puhh - alt den regn og blæst. Men vi nyder nu alligevel efterårets dejlige farve skala, det er jo så utroligt flot. =0) Men det er jo ikke det eneste vi nyder lige for tiden. Hvalpene vokser med en rasende fart og der er fuld fart over feltet med sådanne 6 stk. små terrorister. =0) Vi nyder dem alt hvad vi kan, for inden vi får set os om skal de jo flytte i nye hjem. Snøft

Men så er det jo dobbelt dejligt at killingerne bliver her lidt endnu.

De er så smukke med hver deres sind. De udvikler sig rigtig godt og bliver nogle små banditter. =0) Deres første lille kravlegård blev indtaget med høj haleføring og de nyder at komme ud af kassen for at opleve noget nyt. De er så sjove nu og jeg kan bruge bunker af timer på at studer de små væsner.

Vi skal ”kun” udstille 1 enkelt søndag i denne måned.

Og så har vi muligvis noget nyt på vej. =0)

Fredag d 25.9.2009

Hurrrraa - Så er det Sebastians fødselsdag.

Han bliver i dag 10 År.

Tillykke med dagen, vores store dejlige dreng. =0)

Det er næsten ikke til at følge med så hurtigt som tingene går.

I mandags vendte vi hjem fra en dejlig ferie i Tyrkiet. Den var tiltrængt og vi nød hvert minut ved det varme middelhav. 35 grader og fuld sol, det var bare lækkert. Trods hygge, varme, og dejlig ferie, savnede jeg nu alligevel at komme hjem til alle vores dyr. Og vi blev da også en hel del forbavset over hvor meget hvalpene + killingerne var vokset på bare 7 dage. Ja det er jo nærmest helt vildt =0)

Så endnu engang kan jeg tilslutte mig ordsproget.

Ude godt men hjemme bedst. =0)

Tirsdag d. 8.9.2009

Så er killing fødslen i fuld gang =0) Jeg er meget spændt på at se det endelige resultat. Men et godt gæt vil være 4 killinger.

 Her er lige weekendens nye resultater.

Det var igen en godt arrangeret Jyrak show. Med masser af søde mennesker man lige skulle snakke med. Og så fløj tiden jo som den plejer. =0)

Resultaterne var således:

Lørdag fik Mis a´Bella EX4 og Orlando fik slet ikke noget =0( . Han fik rent faktisk trukket sit cert pga. ”han ligner en hus kat.” Ja sådan kan det jo gå når man stiller op til en udstilling med en kat i sommer pæls… Men vi grinede af det og tænkte hver især nok sit. =0) Måske er det for dumt at komme med en kat i sommer pæls, måske ikke. ? Der var mange delte meninger om sagen, men helt ærligt – jeg kan jo af gode grunde ikke hvide hvor meget pæls drengen har tænkt sig at smide, når jeg tilmelder ca. 2 måneder før. Og når man er bundet til at betale for udstillingen, uanset hvad. Ja så må det blive sådan - at jeg kommer uanset sommer pæls eller ej. =0)

Søndag - gik det jo straks meget bedre. =0) Mis a´Bella fik sit første CAC. Og Orlando fik sit første CACS + BIV + NOM. Ja helt utroligt hvad man kan med en Hus kat. He –He –He… I min verden er det lidt utroligt hvor stor forskel, der kan være på en lørdag og en søndag… =0))) Men sådan er det jo, og det må vi jo bare lære at leve med.

Tilbage til killing kassen. Er du lige så spændt som jeg kan du jo følge med på killing siden hvor jeg løbende vil opdatere, når tiden tillader det. =0)

Onsdag d. 2.9.2009

Jubiii – Vi har fået hunde hvalpe.

Kaya fødte mandag 6 stk. Små fede ½ kilos vapser. De er bare så skønne og noget helt andet end vi er vand til. Hvalpene er jo kæmper i forhold til en lille ny killing. Men det er nu ret sjovt at prøve noget andet og vi glæder os bare helt vild til at følge hver dag i deres liv her hjemme hos os. =0)

Ja og det blev så starten på September måned. Det er slet ikke til at forstå at sommeren nu gård på hæld. Jeg syntes jo nærmest ikke vi har haft en sommer. Eller jo – vejret har da været ok men bare ikke ret lang tid af gangen. Så lige nu og her, hvor vejr udsigten siger masser af regn, er jeg da utroligt glad for at vi snart skal en uge syd på. =0) He He

Denne måned bliver ret hektisk og vi får noget at se til, der kommer nemlig også killinger i denne weekend, og jeg glæder mig helt vildt til at se de små krabater, de skal nok blive skønne.

Derudover skal vi på udstilling hele 2 weekender. Første udstilling er i Gram og næste udstilling er i Albertslund. Trods det at kattene stadig er i sommer pæls så glæder jeg mig faktisk som altid til at komme af sted…

Lørdag d. 22.8.2009

I dag er det Niklas fødselsdag. Hurrrra !

Han bliver 8 år.

Tillykke med dagen - dejlige dreng.

I dag har drengene også været ude og trække. Det var et rigtig godt arrangeret stævne med alt hvad man kan ønske sig og ikke mindst en super prof bane. Alle 3 traktorerne kørte som de skulle og drengen kunne da også slæbe en pokal hver med hjem.

Niklas fik en super flot 2 plads i 250 kg – klassen, og i 350 kg - klassen fik fætter Kasper en flot 2 plads og Sebastian en 1 plads. Skide godt kørt drenge, i er ved at være nogle ”hårde hunde.” =0)

 

Onsdag d. 12.8.2009

Så er der endelig tid til weekendens resultater.

En ganske VARM udstilling har vi været på denne gang.

Orlando fik sine CAGCIB begge dage og han kan nu prale af titlen

Grand International Champion. =0)

Derudover fik han også –BIV- begge dage.

Mis a´Bella blev -EX3- begge dage.

Rob Roy blev -EX2- om Lørdagen og om Søndagen måtte jeg det svære gå til dommeren og sige han ikke kunne komme. Jeg aner ikke hvad der lige er sket, men da jeg kom ned til buret for at hente ham. Var han skræmt fra vid og sans, sad bare og stirrede ud af buret og op på loftet - som om noget ville falde ned i hovedet på ham. Jeg valgte at trække ham og kan så kun håbe på at det ikke sker igen. Men det er der jo ingen garanti for. Af samme årsag har jeg så valgt ikke at tage til Husum for at udstille…

Tak til alle for en ”trods varmen” totalt hyggelig udstilling. =0)

Søndag d. 2.8.2009

August måned er nu i gang og vores sommer ferie er slut. Utroligt hvor hurtigt sådan en sommer ferie kan gå. =0)

Drengenes huse er blevet ”næsten” færdige. Der mangler lige et par små ting + lidt indretning. Jeg er bare super glad for det der er blevet lavet og takker meget for venners hjælp og ikke mindst min dygtige mand. (han kan jo godt når han vil =0) Vi skal udstille i næste weekend i Roskilde og det glæder jeg mig meget til, syntes virkeligt det er længe siden jeg har været af sted sidst. Så pyt med at kattene er i bikini lige nu, bare jeg kan komme af sted… =0)

Og så lige en sidste ting…

Jeg syntes Pearlie Hope har strittende røde dutter.

Weiiii - så nu venter vi spændt på om der kommer killinger i uge 37.

Fredag den 2.7.2009

SOMMER & VARME =0)

Vi er nu ved at få de sidste ting på plads, ved vores nye indhegning af haven. Han katte gårdene begynder også at ligne noget der kan bruges =0)

Ak ja det har været længe under vejs, men hvor bliver det dog godt.

Sent i går aftes blev der åbnet for dørene til haven, kattene listede rundt og skulle ligesom snuse til det hele for ”hov” nu var der jo pludselig ikke som det plejede at være. Det varede dog ikke længe før den første begyndte at spæne rundt, i den meget store have. Det var SÅ skønt at se hvordan de bare nød det. Ja de har nærmest ikke været inden døres siden. =0)  

Nu arbejder vi så på de sidste småting, så hankattene kan flytte i deres bolig…

Ja og så har vi jo faktisk også fået en ny dame i flokken. Hun hedder Mis A´Bella og er faldet rigtig godt til her hos os. Hun er så elskelig og vi er SÅ glade for at hun nu skal bo her og lover at passe godt på hende…

Læs mere om hende på hendes egen side.

Mandag den 29.6.2009

Lige lidt resultater fra weekendens udstilling i Middelfart.

Lørdag :

Orlando fik CAGCIB – BIV - NOM

Rob Roy - EX2 –   Mis A´Belle - EX3

Søndag:

Orlando fik CAGCIB – BIV   -   Mis a´Bella EX4

 Rob Roy EX2 (nok eneste gang jeg blev vildt glad for en EX2 – Men det har jo sin helt egen historie =0)

Igen en herlig udstilling med masser af søde mennesker. Så igen tak til alle jer, for en hyggelig udstilling i Middelfart, trods varmen.!! =0)

Mandag d 22.6.2009

Så har vi været på en længere køretur. Sådan godt og vel 55o km hjemmefra. Og ja selvfølgelig for at komme på udstilling =0) Det var en rigtig god Weekend, med en masse hyggelig snak om alt muligt i ”dansker” lejeren...

Lørdag:

Orlando fik sit CACGIB og så ikke mere den dag. Han blev slået i biv af en anden dansk smuk blå/hvid ungdyr =0) nom gik til en maincoon han =0(

Rob Roy blev EX2

Søndag:

Orlando fik igen sit CACGIB vandt BIV og blev NOM til senen =0)

Han tabte med 3 – 2 på senen. =0(

Rob Roy blev EX1 men tabte biv til en killing. Og blev NOM til senen.

På senen var det bare rigtig spændene, næsten for spændene. Det endte op med at det stod lige 2 – 2 med en anden dansk smuk blå/hvid ungdyr. Sidste dommer afgjorde så hvem der skulle vinde og sørme ikke om det blev Rob Roy.

BEST IN SHOW

For 3 gang, det er så vildt at tænke på. Og jeg er bare så ubeskriveligt glad.

Tusinde tak.!  Til alle for en hyggelig weekend i Langenberg…

Mandag d 1.6.2009

En herlig ny måned er nu i gang. Alt er grønt og poolen er super klar, så alt hvad vi mangler er faktisk bare en hel masse Sol skind…

Ja lige ud over at vi endnu ikke er helt færdig med drengenes domæne =0) Ole har travlt og arbejder fra tidligt til sent hver dag. Men jeg håber nu alligevel at han snart vil få det lavet færdig. Ja kunne jeg lige selv nå op i 2½ meters højde og banke de pæle i så havde jeg nok gjort det, men jeg kan altså ikke nå… =0) Så jeg venter pænt til min dejlige mand har tid…

Planen var killinger i denne måned, men sådan skulle det ikke blive. Kattene ville noget andet, og øver sig nu igen.

Vi skal også udstille i denne måned. Jeg håber bare at pelsen holder, det er jo ikke lige just årstiden for en stor og lækre skov katte pels lige nu. Men af sted, det skal vi sørme… =0)

 


Fredag d 22.5.2009

Drengene har igen været ude og trække med traktoerne.

Denne gang i Ølgod. Det gik faktisk rigtig godt…

Det var Sebastians første træk i 350 kg - klassen og han fik sørme en 1.Plads. Fætter Kasper tog 3. Pladsen, i samme klasse. Niklas fik også en sej 1. Plads i 250 kg klassen.

Ja sikke en herlig dag, hvor alle 3 dreng e fik pokaler med hjem –så kan det faktisk ikke blive bedre =0)

 

Se lige disse skønne små misse killinger,
de bor hos den sødeste familie i Ribe.

Skulle du have interesse, er der muligvis en sort killing tilbage.

De er bare så skønne og med en kæmpe personlig hed.

Mandag d 4.5.2009

ORLANDO

Best In Show.

Vi har været på udstilling i Grinsted denne gang. Og sikke da en god en af slagsen. =0)
Pearlie Hope fik EX 2
Rob Roy fik EX1 og BIV
Orlando fik CAGCIB – BIV – BIS.
Denne gang var Orlandos Far Hercules også med. Vi fik kamp til stregen. Farmand er nemlig ”slet ikke så ringe enda.”   ;0)

Vi er bare så glade og stolte af vores katte, og det er jo en drøm uden lige når kattene tillige klare sig godt. Tusinde tak til alle jer dejlige mennesker, som er med til at gøre udstilling så herlig…

Rikke fra Basickat har været så sød at sende billeder af vores Rob Roy 1000 Tak Rikke. Jeg vil straks lægge dem på hans side, de er nemlig rigtig gode og viser til fulde hvor dejlig han er...

Den 27.4.2009

Tillykke til verdens dejligste Farmand som i dag fylder år.

Og se så lige hvor byggeriet af vores hankatte hus/gård skrider frem. Ja nu mangler vi faktisk kun lige vinduerne og døren. Så er alt det udvendige klar.

Jubbbie.

 Poda kommer i morgen og måler op så vi kan få et tilbud på total indhegning af haven. =0) Jeg glæder mig utroligt meget til det står færdig. Og ja så skal vi jo udstille på Søndag i Grinsted..

5 utroligt smukke killinger er født den 22 april.

1 torti pige – 3 kul sorte drenge – 1 creme dreng.

Far : Miss Felia´s Chappi Garfield  -  Mor: Kvitfjell´s Mi – Amor.

Killingerne bor hos den sødeste familie i Ribe. Mere info følger.

 

Søndag d 19.4.2009

Så har ungerne været ude og trække med havetraktoren for første gang i år.

Det gik faktisk ret godt…

Lørdag foregik det i Spjald og her fik Sebastian en 2. plads i 250 kg

Søndag foregik det ved Limfjorden og her fik Niklas en 2. Plads i 250 kg og

Fætter Kasper en 1. Plads i 350 kg.

Så godt gået af drengene…

Fredag den 3.4.2009

Sikken en herlig måned vi går i møde. Nu bliver det for alvor forår.

Hvis alt går vel, er planerne at vi skal have lavet vores hankatte hus her i Påsken. Der har været mange ting over tegne brættet, men ikke alle var lige brugbare. Jeg har jo mine krav, og det er måske ikke altid nemt for manden i huset at forstå, hvorfor en hankat skal bo som prinsen på den hvide slot. Ha Ha

Men nu håber VI så at det bliver som JEG ønsker det =0)))

Derudover er der planer om at pare Orla med Bøffen i denne måned, hvis ellers de kan finde melodien sammen. Det vil så forhåbentligt, give killinger sidst i juni måned. *ssss  

Garfield har været på damebesøg og der ventes killinger hos den sødeste familie i Ribe ca. 22. april…

I Ønskes alle en Rigtig God Påske.

Orlando - SØN   &   FAR - HerculesSøndag den 29.3.2009

Vi er nu hjemvendt fra endnu en skøn udstilling. Godt trætte som altid og herligt at møde alle de søde mennesker igen. =0) Resultaterne ser således ud.

Lørdag :  Rob Roy EX2 (tabte igen til smuksakken =0) - Pearlie Hope CAC  & NOM – Orlando fik sit sidste CACIB & BIV og er nu International Champion. *sssss

Søndag:   Rob Roy EX3 ud af 3 så lidt øv var det. - Pearlie Hope blev EX2. - Orlando vandt CAGCIB og slog sin smukke farmand i BIV og til sidst blev han Nomineret til senen. Orlando fik så utroligt meget ros denne gang, det var helt vildt og kan næsten ikke beskrives. Jeg er bare så stolt over at eje ham. Hans far ”Holger”  var med søndag og det var da faktisk sjovt og spændene at se de 2 store drenge sådan rigtig ”live” lige ved siden af hinanden.

1000 Tak til alle som var med til at gøre udstillingen så hyggelig.


Fredag den 20.3.2009


Så er der endelig hul igennem…
Vi kan dog stadig ikke besvare Mails, men det skulle komme igen i løbet af den næste uge. Så tålmodighed må på beregnes lidt endnu.
Killingerne er nu næsten alle flyttet hjemme fra. Kun Paprika mangler at finde et nyt hjem.
Nu er alt bare SÅ stille, for dælen hvor jeg dog mangler de små sprælle basser. =0) Selvom jeg ved de har det godt.
Vi har været utrolig trygge og glade for vores killing køber, de har bare været så søde og er meget glade for deres små nye venner, de har fået i familien. Så kan man ønske det bedre.

Jeg glæder mig helt vildt til vi skal udstille i Hornslet i næste weekend. Det er jo nærmest en evighed siden vi sidst har været af sted. He He.

Mandag den 2.3.2009


Så er marts måned endelig i gang. Der er for alvor kommet gang i kattenes hormoner, endnu en reminder om at vi skal have lavet HAN katte gård, hurtigst muligt. =0) Det er en skøn måned vi går i møde, dagene bliver endelig igen lange og lyse. Det bliver dog ikke den helt store udstillings måned, da vi kun skal af sted 2 gange =0) Den første gang var i går i Herlev hallerne og det gik faktisk rigtig fint. Orlando fik sit CACIB og BIV men tabte nomineringen til en anden.

Rob Roy blev EX2.  Dommeren havde lidt svært ved at bestemme sig, da begge 2 er super gode ungdyr. Hun valgte efter lang tids vurdering, den skønne Yatzy.

Killingerne er nu alle sammen blevet 12 uger og har været hos dyrlægen for at blive neutraliseret, vaccineret, tippet og tjekket. Alle var sunde og raske og har taget neutraliseringen i stiv arm. De fleste har fundet deres nye familie og flytter inden for den næste uges tid.

Mandag den 23.2.2009


Weeeeeiiiiiie…

Så skete det dæleme igen. Denne gang i Hamborg. Bare meget mere vildt. =0)))

3 x - BEST   IN   SHOW  -

1 x – BOB 4 –

Det er næsten ikke til at fatte, og jeg er bare så glad. Man står der med katten på senen og håber på det bedste. Man er nervøs, bider negle, og tør næsten ikke at se. Pludselig går det op for mig at numrene på dommernes tavler, var til fordel for min kat. En vild jubel og glæde, slipper jeg fri i et Brøøøl =0) og jeg henter stolt min kat. At opleve dette hele 3 gange på en Weekend, er næsten for vildt og det tager da også lige et par dage at falde ned igen… *SSSS

Desværre havde vi ikke nogen særlig god kamera med, og kan derfor ikke vise de store sejers billeder denne gang...

Stort tak til alle de søde mennesker, som var med til at skrue glæden og hyggen op på max...

Søndag den 8.2.2009


Vi har udstillet i Rødovre i dag, og det gik jo over alt forventning. Orlando fik -CAC- blev  -BIV-NOM og til sidst

- BEST   IN   SHOW  -

Det er da bare så vildt. Jeg er virkelig bare så ubeskrivelig glad. =0)))

Ja vi fløj jo nærmest hele vejen hjem i bilen.   Weiiiiiie   *ssss

Garfield var også med i dag og han fik sit CAGCIB.

Rob Roy Blev  -EX2- Han tabte i dag til den ret så lækre Yatzi.  =0) Men fik alligevel meget ros med på vejen. Tak til alle der var med til at gøre dagen i dag så hyggelig.

Jeg skal bestræbe mig på, om ikke der kunne komme nogle nye killing billeder i morgen…

Søndag den 1.2.2009


Februar måned er nu i gang. Det er vinter i lille DK. Kattene står i fuld vinter pæls lige nu og det er skønt at se på, og vi nyder det så længe det vare. Vores killinger trives super fint, og vi nyder at have dem. De er snart klar til at flytte hjemme fra, og vi glæder os til at finde nye hjem til dem. Jeg har fået mail fra Kerstin der har opdrættet Pearlie Hope og Rob Roy, hun fortæller at forældrene til de 2 katte jeg har købt, er testet GSD 4 normal =0) Det er en dejlig nyhed, som jeg blev glad for at høre. Vi vil teste vores andre avls katte inden for den nærmere fremtid. Vi skal udstille igen på søndag i Rødovre, denne gang skal vi også prøve at have Garfield med, det er jo ved at være længe siden han sidst har været med, så jeg er utrolig spændt på hvordan det går.

Søndag den 25.1.2009


Så er vi hjemme igen efter udstilling i Slagelse. Orla klarede sig igen rigtig fint og har nu fået sit første CAC =0) Han fik også BIV og var meget tæt på en nom - ja som dommeren sagde, så var de fuld ud lige gode de 2 hanner, men denne gang blev det så den anden… Rob Roy har jeg været utrolig spændt på at få dømt, og det gik bare over alt forventning. Han blev EX1 og dommeren var meget begejstret for ham. Hun roste ham utrolig meget. Så jeg er glad og stolt over at have 2 så fine drenge i mit katteri…

Der er nye billeder af killingerne…

Fredag den. 16.1.2009


ORLANDO
 NR. 8 på Norsk Skov katte Ringens Top 10 -Killing/Ungdyr.
Jeg er bare så stolt og glad. Han er virkelig skøn.

 

Onsdag den. 14.1.2009


Vores røde Garfield fylder i dag 2 år og han er stadig lige så skøn som da vi fik ham hjem. En herlig hankat, som endnu ikke strinter inden døres, og bor da derfor også stadig inde i stuen hos os. =0) Vi håber han bliver ved med det.

I Søndags var vi i Hvalsø til hobby udstillingen. Det var en rigtig hyggelig dag, Orlando fik fine præmier for udstillingens bedste øre =0) Han dystede også om de største tuffer, men en anden lækker dame rendte med sejren. ;) Hope var oppe og dyste om bedste ungdyrs hun og bedste farve men vandt ingen af delene. Men også her var der fine trøste præmier. Så vi slæbte os en pukkel til da bilen skulle pakkes. Så helt igennem en hyggelig dag.

Tirsdag den. 6.1.2009


Et nyt år er nu godt i gang. =0)

Vi lægger ud men hobby udstillingen i Hvalsø på Søndag. Det var utroligt hyggeligt sidste gang, så lad os se om ikke vi kan gøre det lige så godt denne gang.

Der er taget nye billeder af killingerne. De vokser bare der ud af, og er nu mellem 4 og 5 uger. De piler rundt i deres lille ”kravle gård” med halen lige i vejret. De er bare så søde med hver deres lille personlighed og kommer glad ud af kassen, med det samme de kan høre os. Hvor er det bare skønt at have killinger vi nyder det hele familien.


All graphics, text and images on this website is copyright and belong to Linda Guldal Hansen.
Do not use without permission.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite