Sidste Nyt » Gammelt nyt 2010

GAMMELT   NYT

2010

Torsdag den. 18.11.2010

Lige lidt opdate.

Vi går her og venter og venter… Åhrr lykke og fryd – Pukkeline bliver bare tykkere og tykkere, maven vralter fra side til side. Vi glæder os vildt til vores jule kuld og vi håber på alt går som det skal – 5. dec. er dag 63.

Vi skal udstille i Middelfart Lørdag og Søndag – Lady GaGa og Ivalde kommer med.

Derudover er der kommet ny hankat til huset – han er min store drøm og jeg er meget taknemlig for at få vist tilliden til, at netop jeg kan passe på denne skønne prins… ( billed udlånt af Maja - www.maluda.dk )

Hans side vil snart komme på.

Nye sider til pigerne vil også komme – da jeg jo ”UPS” kom til at slette dem fra hjemmesiden. =0(  ..

Søndag den 24.10.2010

Så lakker Oktober måned mod enden – tingene går som vanligt med rasende fart. J Nogle gange er det slet ikke til at følge med.

Vores nye lille hund har nu været hos os i 16 dage – og vi er bare SÅ ubeskriveligt glade for hende. Hun er dejlig nem og fuld af fis og ballade. Men skal jeg være helt ærlig så er hun bestemt ikke ret køn – men for pokker hvor kan hun charme sig den lille fis. ;-) Vi har ikke fortrudt et eneste sekund at det blev lige netop denne rase vi valgte at købe.

Derudover har vi været på udstilling i Kolding. J En hyggelig udstilling med fine resultater.

Ivalde fik EX3 ud af 4 – og det er okay…

Lady GaGa blev EX1 og sener NOM…

Vores fine Komtesse Katrine som vi har solgt til Morten og Birte Lind klarede sig også fint. Godt nok fik hun kun EX2 men ud af hele 6 fine torti killinger. Og det er vist også okay at tabe til en konkurrent der er ældre og en del tungere end en selv… J

Torsdag den 30.9.2010

Pu – Ha. Som tiden dog bare suser af sted.

Vi har været på udstilling i Næstved. En super hyggelig dag med mange dejlige glade mennesker. Derudover skulle vi jo lige være med på en kigger – vores skønne afkom skulle jo udstilles for første gang. Komtessen tog det rigtig flot og fik mange fine rosende ord med på vejen. – Hun blev EX1 ud af 3. Spørg da lige om mor her er stolt. Det glæder mig ubeskriveligt meget at min skønne komtesse valgte at bo hos netop disse 2 dejlige mennesker, som viser hende så flot og med et kærligt glimt i øjet.

Ivalde blev EX2 ud af 3. Han var noget utryg sidste gang vi var af sted så jeg var spændt på hans reaktion denne gang. Men der var intet med han , han var glad og tilfreds.

Lady GaGa fik sit første CAC ud af 3 og ja tabte BIV til en dreng, med en hel del mere pæls. =0) NOM gik til en Birma.

Super dag med super resultater. Glæder mig til næste udstilling i Kolding…

Lørdag den 25.9.2010

Så bliver Sebastian 11 år i dag.

Stort tillykke Dejlige dreng.

I går var vi så ude at se på en ny lille hund. Sebastian har snakket i lang tid om at han meget gerne ville have sin egen hund. Og ja hvad gør man dog ikke for sine børn. ;0)

Så denne lille skønhed af racen Fransk Bulldog flytter ind den 8-10-2010 . Pyhhh så blev 3 uger pludselig til rigtig lang tid. =0)

Mandag den 20.9.2010

Så er vi hjemme igen efter en uges dejlig ferie i Tyrkiet.

Jeg elsker simpelthen sol og sommer – men for pokker jeg mangler altså også bare alle mine dyr. Så ordsproget kommer igen til sin ret. Ude godt men Hjemme bedst. =0)

Vi skal for øvrigt ud at se på en ny hund fredag. Info følger ;0)

Søndag den 5.9.2010

Så blev killingerne 12 uger. Og nye billeder er lagt på. =0)

Baron Buster bor nu hos Arkillix i Hedehusene.

Komtesse Katrine Bor nu hus Morten & Birthe Lind på Fyn.

Vi har stadig 2 killinger tilbage som mangler nye hjem.

Fredag den 20.8.2010

Nye billeder af killingerne 10 uger. =0)

Torsdag d. 5.8.2010

Så er der nye billeder af killingerne.

De er nu 8 uger gamle og har alle et dejligt sind. Ja den ene frækkere end den anden… De er nu sluppet fri fra deres kravlegård og fiser rundt i huset. Man kan næsten høre dem hvine når de kommer susende i fuldt firspring rundt om hjørnet. =0) De er simpelt hen uimodstålig….

Torsdag d. 29.7.2010

6 uger er de allerede.
Det er da utroligt som tiden går hurtigt. Lige nogle nye billeder af vores 4 skov trolde...

Torsdag d. 15.7.2010

Py – Ha som tiden da går…

Det er sommer og sol – killingerne vokser med rekord fart lige nu og der bliver bestemt ikke mindre søde af det. =0))

De trives alle fint og følges meget pænt sammen på vægt skalaen.

Alt skal nu foregå i en rasende tempo og de er meget frygt løse, alt skal afprøves og legene bliver vildere og vildere. Og wupti ! som at slukke for en kontakt falder de i  søvn mit i madskålen…

Torsdag d. 8.7.2010

Så er der gang i dyr livet her på gården. =0)

Svalerne yngler på livet løs, og ungerne er nu ved at være så store at de vælter ud af reden.
4. svale reder har vi i garagen, så der er masser af fugle kvidren fra tidlig morgen til sent aften.

Killingerne er nu 4 uger gamle og trives super dejligt. De elsker når vi sidder i kravlegården og pudse nusser. Der er da ikke noget så kært som 4 små ”radio biler” der kommer løbene og vil tages op…

UH-HA vi nyder dem.

Vi skal det svære ikke udstille søndag den 25.7 alligevel, vi kom for sent og alt var optaget. Meeee jeg er nu ret sikker på vi lige slår et smut forbi og ser til alle de andre. =0)

Torsdag d. 1.7.2010

Så blev killingerne 3 uger.

De vokser nu med stor hast og er begyndt at blive mere sikre på deres små ben. Der vare nok ikke længe før de bryder ud af kassen for at se lidt nærmere på den store verden. Vi er derfor i gang med at stille kravlegården op, så de kan få lov.

Vi var på udstilling i weekenden, og endnu engang var det super sjovt og med masser af dejlige mennesker.

Lørdag fik Orlando sit PH og så ikke mere denne dag.

Farmand rendte med resten og det er ham velfortjent.

GaGa fik EX1 men var jo også kun sig selv.

Ivalde  fik sit første CAC =0)

Søndag fik Orlando igen sit PH og denne dag rendte han´s datter sørme med bivet. Han fik dog lov til at komme på senen og skrabede sig også en stemme til.

Lady GaGa fik EX1 ud af 2. Nappede så lige BIV – Totalt og oveni hatten en NOM til senen med dertilhørende 1 stemme. =0)))

Ivalde fik sit 2 CAC. =0) Han var det svære ikke voldsomt glad for at være med på udstilling denne gang. Men jeg håber det kan blive bedre.

Torsdag d. 24.6.2010

Så blev killingerne 14 dage.

De er bare så fine og vokser rigtig pænt. Buster er en lille spinde trold men de andre er nu også så småt begyndt og det er simpelthen bare SÅ hyggeligt at side og betragte dem når de spiser og efterfølgende ”virkker” lidt med ørene, før de mætte og tilfredse vælter om på siden for at få sig endnu en lur. =0)

Vi skal udstille i Billund i denne Weekend, vi glæder os til at møde alle de søde mennesker.

Torsdag d. 17.6.2010

Så er der nye billeder af killingerne.  

De er så super søde alle sammen. Hver med deres lille personlighed allerede nu. Næsten alle har fået et lille øje eller to, og tingene begynder at tage fart. Alle 4 hænger godt i mælke baren og tager super fint på, dejligt når killingerne ligger i den gode ende af vægt skalaen. =0)

Søndag den. 13.6.2010

Endelig kom de længe ventede killinger. Miss a´Bella fødte 4 gude skønne små skov trolde. Vi fryder os over liv i kassen igen og glæder os til følge de 4 små banditter. Pukkeline skulle også have haft killinger, men det endte alt sammen i et mindre kaos, da det endelig gik op for os at noget var helt galt. Afsted til dyrlægen og et kejsersnit måtte til. Killingerne var døde inde i hende og vi fik intet med hjem. Pukkeline har det dog trods alt godt, hun hjælper flittig med at passe de 4 killinger der nu engang er og det syntes søster Bellea vist er en helt okay løsning. =0) Hun har taget lille Goast til sig og så passer Pukke de andre 3. Dejligt når alt ånder fred og idyl…

Supreme Champion. Shaggy Tail´s Orlando.

Søndag d. 25.4.2010

Orlando er nu Supreme Champion.

En stor dag for mig og et par stolte opdrætter.

Rigtig mange mennesker var med til at fejre Orla´s nye titel, med et lille glas. Jeg takker alle for en utroligt hyggelig udstilling i Snejbjerg og for alle de mange søde tillykke ønskninger jeg har fået… Specielt tak til Rie og Børge for fine blomster og gave, uden jer havde dette jo ikke været muligt. =0)

Specielt dejligt var det især at min søster og svigerinde tog hele vejen for at være med, det varmer ski...

 

Søndag d. 18.4.2010

Sikke da foråret rigtig er kommet i gang…

Lidt forårs nye billeder er lagt på af Lady GaGa. Hun er nu 7 måneder og tegner stadig til at bliver en fin pige med nogle gode ting. Udstillingerne klare hun også fint, så vi kan vist ikke forlange mere af hende lige nu… =0)

Vi har parret Miss a´Bella & Rob Roy. Nu venter vi spændt på tegn.

Er parringen blevet gennemført kan vi vente killinger i uge 23.

Meningen var oprindeligt at Pukkeline skulle have killinger først. Men ak´ damen syntes ikke at ville det samme som vi. =0))) Lige nu venter vi på en løbetid så hun kan blive parret med Sølvpil.

Tirsdag d. 13.4.2010

Endnu en tilføjelse på vores minde side. =0(

Ole fandt i dag et stort og flot fuldbårent æsel føl på marken…

Detsvære var hun død. =0(

Øv hvor var det så trist – vi er bare så ubeskriveligt kede af det.

Fredag d. 26.3.2010

Ja jeg kan vist lige nå det inden marts måned er omme. =0)

En herlig måned går nu på held og her hjemme er der bare sket SÅ meget.

Foråret står lige om hjørnet og det glæder mig. Kattene har længe været klar til det forstående forår. Mange har smidt pælsen og mijauer dagen lang. =0)

Dyrlægen har nu ringet med det endelige resultat.

Orlando har IKKE hcm. =0)))

Jeg blev bare SÅ ubeskriveligt glad, for den over skønne nyhed.

Hele huset elskede store bamse er alligevel ikke hcm-syg.

En af hans hjerte strenge fæstner sig på vægen, lige der hvor vi kan se ”bulen” og det har ingen betydning for ham overhovedet. Men det giver jo et misvisende billede når man skanner ham for hcm.

Vi kan nu glæde os over at han fortsat kan lave skønne killinger i vores opdræt og ja at han jo stadig er det bedste der for mig ”i min indtil nu” udstillings karriere er sket. Jeg elsker den kat over alt på jorden. =0))

Mandag d. 22.3.2010

Resultater for weekendens udstilling.

 Special Show kun for Norske Skovkatte.

Og sikke da en udstilling med en hel masse succe. =0)

Orlando havde kamp til stregen denne gang, en hel del flotte katte havde fundet vej denne dag.

Men Men han klarede det jo super fint og fik sit CACE blev BIV, han fik også NOM til senen. =0)))

En stor dag for mig – og tænk nu mangler Orlando faktisk kun 1 cace, for at blive Suprime Champion. Med andre ord FÆRDIG.

Lady GaGa blev EX1 ud af 3, men tabte bivet til en større og ældre hankat. Hun blev også NOM senen. =0)

Jeg syntes hun er så fin og selvom hun er sådan lidt utryg ved alt det udstillings halløj, så opførge hun sig exemplarisk hele søndag. =0)

Mandag d. 1.3.2010

Jeg har skannet 3 katte for hcm i dag.

Pearlie Hope var normal og Mis a´Bella var normal. =0)

  Orlandos resultater var ”det svære” eller ”heldig vis” uændret.

Stadig den samme bule som sidst. =0(

I og med at det ikke havde udviklet sig til at bliver værre var dyrlægen måske lidt i tvivl om det nu også var ”begyndende” hcm, som man mente sidst han blev skannet d. 26-8-2009. Tvivlen gør at skannings billeder nu bliver sendt til København, for at få specialisterne til at se nærmere på dem.

Vi venter nu på de endelige resultater.

 

Tirsdag d. 23.2.2010

Udstillingen i Rendsburg, er nu veloverstået.

Udstillingen var lille og rigtig hyggeligt i dansker lejeren. =0)

Tak til alle jer andre, der var med til at gøre stemningen så god.

Lørdag :

Rob Roy - EX2   =0(    -    Orlando – CACS

Søndag :

Rob Roy – CACIB – Han kan nu prale af titlen

INTERNATIONAL  CHAMPION.

Orlando – CACS – NOM.

Men ingen stemmer på senen.

Et stort tillykke skal lyde til Farmand Holger der fik en rigtig velfortjent nominering lørdag. Og havde der været katte nok til biv, havde han nok også nappet den. *sss. – Han er SÅ sød og lækker.

Fredag d. 19.2.2010

Vi har i dag mistet vores elskede Kaya.

Det er helt uhyggeligt at noget kan gå så stærkt og samtidig ændre så mange ting.

Vi fandt hende død i garagen og tænkte, hvad sker der her. ? Ingen har set eller hørt noget, min søster var ankommet 10 min før, Kaya havde som sædvanlig hoppet og spænet rundt for at blive klappet. Sådan var Kaya jo. !!

10 min efter var hun død, virkeligt uhyggeligt.

Vi styrtede af sted til dyrlægen, vel vidnede at hun jo allerede var død. Vi havde bare et behov for at få vished om, hvorfor hun pludselig lå død ude foran døren…

Dyrlægens obduktion viste at hun helt igennem var en sund og rask, stor og muskuløs hund, uden nogen form for komplikationer.

Hendes pludselige død skyldtes en blod prop i hjertet. =0(

Det er noget der kan ske og i kunne intet have gjort for at forhindre det. Nogle hunde dør bare på denne måde. Sørgeligt nok. =0(

Vi spurgte til om det var noget, der på nogen måde kunne være arveligt, hans svar var NEJ….  Det lettede vores hjerte at vide, mest fordi vi var bekymret for om det kunne være en arvelig defekt, som hun kunne have givet videre til hendes hvalpe. Heldigvis er dette ikke aktuelt.

Vi savner hende utroligt meget…

Lady GaGa og Orlando i sneen 20. januar 2010.

Orlando nr. 5

 På top 10 listen for fertile hanner.

Rob Roy nr. 8

På top 10 listen over killing ungdyr.

I Norsk- Skovkatteringen.

Vi er stolte over de fine resultater i 2009.

 Og meget glade for at det kunne blive til en plads på listen. =0)

Mandag d. 8.2.2010

Hummmm. Ja hvad sker der lige. ?

Eller retter sker der da slet ingen ting. ?

Jo selvfølgelig sker der da noget. =0) Måske skete der bare så meget, at tiden ikke slog til, så også hjemme siden kunne blive passet og plejet. Hummm ja. Det må vi så se at få rettet op på nu. *sssssss

Et nyt år ti er skudt godt i gang.
********************************

Sneen har lagt sig tungt over lille Danmark, og ja der bliver den jo nok læggende lidt endnu. Lad den bare lægge for min skyld, jeg fortrækker nemlig den dejlige lyse sne frem for det grå og triste regn. Tænk hvis det bare kunne gå fra frost og sne og så til at blive forår. He He - det kunne passe mig rigtig godt. =0)

Vi har stadig killinger til salg og jeg må sande (som rigtig mange andre katte folk) at efterspørgslen har været meget minimal, dog har vi alligevel fundet nye hjem til 2 af vores dejlige killinger. Dermed mangler vi stadig et godt hjem til Pixie. GaGa skal blive hjemme lidt endnu. Vi pønser på at beholde hende selv, men intet er 100% sikker endnu. Hun har været udstillet nogle få gange og har fået ganske gode udtagelser med på vejen. Det er jo dejligt, og specielt når hun er min første ”hjemme lavet” killing….    

Jeg har planlagt nogle udstillinger de næste par måneder, det er jo nu kattene er i super pæls kondition, og skal vises frem. Derefter har jeg kraftig overvejet en sommer pause fra alt den udstilling. Men lad os nu se om jeg kan overholde det.

I sommer pausen håber jeg på at der komme små poter i hjemmet. Planen er stadig at Pukkeline skal parres med Sølvpil, dog har damen endnu ikke været i løb, så vi må pænt vente og se. =0)

Jeg vil løbende opdatere ”bagud” da jeg har udstillings resultater osv. der ikke er blevet lagt på. Hold øje længere nede på siden.=0)

 

Killingerne er 4 måneder på billedet.

Tirsdag d. 5.1.2010

Nye billeder af killingerne.
Og Skønne Ivalde. =0)
Se ham lige - Han er så skøn og en fryd at have gående. Han kommer når jeg kalder og vi får os tit en sød lille snak. Mauuu - svare han når jeg snakker til ham. Så sød og en rigtig charme trold.

Se 2009 her


All graphics, text and images on this website is copyright and belong to Linda Guldal Hansen.
Do not use without permission.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite