Udstilling

Udstilling er en hobby / sport på lige fod som så meget andet.

Og jeg ”Linda” dyrke det i stor stil.

Jeg elsker det og kan nærmest ikke leve uden. Det er en stor del af mit opdræt, også at tage på udstilling. Efter min mening burde alle, der vil avle katte, prøve at se en udstilling og gerne mere end 1 gang. Det giver ligesom et andet syn på det hele, og man kommer virkelig til at tænke over, hvad det i virkelig heden er man vil med et opdræt… ? Nu ved jeg godt at nye katte folk som læser dette, nok tænker det samme som jeg gjorde dengang. (ikke 10 vilde heste kan få mig af sted, det må jo ikke være normale mennesker der udstiller deres katte, det er jo en kat. Man udstiller da ikke katte !!! =0)Men jeg kan varmt anbefale at prøve alligevel. Men pas nu på, det er stærkt vane dannende. *ssssss

Jeg køre meget gerne af sted, hvad enten det er Jylland – Sjælland eller udlandet. Det er bare med at komme af sted, hvis ellers kattene er klar.

Jeg nyder at være af sted, det er så hyggeligt at få snakket med andre, som brænder lige så meget som jeg for denne skønne kat. Og ja det er jo rart at vide at man ikke er den eneste som er lidt små skør. =0)

Og så følger man jo også lidt med i hvad der rør sig rundt omkring i katte verdenen. Hvilket også er ret vigtigt, hvis man gerne vil avle.

 

Er du interesseret i at se resultaterne på mine katte.

Så tryk på navnet.

Orlando

Rob Roy

Ivalde

Lady GaGa

Miss a´Bella

Pearlie Hope

Brilliant

Pukkeline

Garfield

All graphics, text and images on this website is copyright and belong to Linda Guldal Hansen.
Do not use without permission.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite