Hunde » Vores Hunde

Alle hvalpe har fundet deres nye hjem. =0)

Hvalpe født den – 31. August 2009.

NAVN KØN FARVE STATUS
MAYA Hun Sort & Brun Solgt
ABBA Hun Lys Brun Solgt
FANTA Han  Sort & Brun Solgt
BERTA Hun Lys Brun Solgt
FREJA Hun Sort & Brun Solgt
KENZO Han  Lys Brun Solgt

MAYA


Lyserød Halsbånd

En dejlig mild pige, men stadig med krudt i rumpætten. Hun søger meget vores øjn kontakt, sidder stille og roligt og kigger på os. En lille sjov ting syntes vi, det kan man nemlig slet ikke stå for. Ej heller hendes nye familie som ”hun” har valgt =0) Det glæder os rigtig meget at hun har fundet det helt perfekte hjem, det kunne ikke ønskes bedre for skønne Maya.


Vægt 6 uger gammel Ca. 5,5 kilo


 

ABBA


Rød Halsbånd

En sød pige, hun gør ikke den store væsen af sig, hun nyder bare at tumle rundt med de andre, og en god nusse tur tager hun gerne. Og så er der ikke noget bedre end at komme med ind og sove under køkken bordet =0) Hun har fundet sit nye hjem og et godt sted med masser af plads og frisk luft.


Vægt 6 uger gammel Ca. 5,5 kilo


BLONDIE


Lysblå Halsbånd

En herlig fyr. Han nyder en nusse tur men vil bestemt også meget gerne lege med de andre. Tænk nu man gik glip af noget… =0) Så hellere vælte om af træthed frem for at blive snydt… Han er så sød og mild.

Han skal bo hos en familie langt oppe i landet. Men helt sikkert en familie der glæder sig. Dejligt med et godt hjem til en sød hund. =0)


Vægt 6 uger gammel Ca. 5,5 kilo


 

 

BERTA


Sort Halsbånd

Hun er bestemt en ener. Hun er en robust lille dame med et totalt charmerende dejligt væsen, hun er den der har været først med det meste og kan da også sagtens klare sig blandt de andre. Hun elsker sin mors mælke bar, og finder gerne først til fadet med mad. Også selv om det så betyder at hun skal stå oven på de andre, Pyt - bare hun får det hun vil have. Hun skal bo hos en dejlig familie der helt sikkert glæder sig til hun bliver gammel nok.


Vægt 6 uger gammel Ca. 5,5 kilo


 

 

FREJA


Brunt Halsbånd

Hun er SÅ sød og kærlig, lunter bare rundt og lejer. Hun kræver ikke den store opmærksomhed. Men hun vil super gerne nusses med og som belønning vasker hun os i hele femøren =0) Dejligt med sådan en kærlighed. En rigtig charmetrold.


Vægt 6 uger gammel Ca. 5,5 kilo


 

 

 KENZO


Mørk Blå Halsbånd

Han er og bliver ”mors” hund. Han følger mig over alt og lægger sig gerne til at sove lige der på mine fødder. Han er fremme i skoene og tromler de andre i lejen. Ja og så elsker han at ligge på ryggen og blive nusset. En helt igennem dejlig dreng med et dejligt kærligt sind. Han har for længst fundet sine nye slaver i Esbjerg og jeg er meget sikker på, at han vil blive behandlet som en konge =0) De glæder sig og kan næsten slet ikke vente på at han bliver stor nok. =0)


Vægt 6 uger gammel Ca. 5,5 kilo


 

 

Ledig = Hvalpen søger nyt hjem

On hold = Hvalpen ses an, men er ikke solgt, 
så du er velkommen til at tage kontakt hvis du er interasseret.

Solgt = Der er betalt depositum eller hele beløbet, og hvalpen er solgt.

Hvalpene kan flytte hjemmefra når de er 8 uger gamle.

Nærmere betegnet mandag den 26 oktober 2009.


Det er meget vigtigt for os, at vore hvalpe bliver solgt til gode kærlige hjem…

Og vi forbeholder os derfor retten til at afvise en eventuel interesseret køber hvis vi ikke anser det for et hjem, som er hunden værdigt.

 

 Hvalpene er vokset op på kvalitets hvalpe foder. Og vi forventer også at ny ejer vil fortsætte med det. Det er utroligt vigtigt at hunden er dækket ind med alt hvad den har brug for.

De er ligeledes opvokset med børn som ved hvordan man behandler dyr ordentligt.

Vores børn elsker hvalpene og bruger rigtig mange timer sammen med dem. Derfor bruger vi i fællesskab rigtig mange time på at socialisere hvalpene, så de er klar til den store verden.

De vil blandt andet prøve en masse ting som de vil støde på i deres nye liv – Så som støvsugeren – køre tur i bil – fremmed mennesker som kommer på besøg – og i det hele taget en masse dagligdags ting.


Pris på en hvalp er 4500 kr.
Den kan reserveres ved et depositum på1500 kr.

Dette er din sikkerhed for at hvalpen er din og samtidig min sikkerhed for at du faktisk vil købe hvalpen…


Køber du en hvalp her hos os medfølger der:


* En sundheds bog udstedet af vores dyrlæge Jens, fra Ribe Dyreklinik .
* 1. Vaccination. 8 uger gammel.

* Ormekur og loppekur, såfremt det anses for nødvendigt.

* Madpakke med kvalitets foder til den første uge.

****************************************
Internettet er et rigtig godt sted og starte en kontakt til os, så hvis i/du skulle være interesseret i en af vores hvalpe, så skriv en mail eller ring… I er altid velkomne til at kontakte os uanset hvad enten det er fordi i har interesse i en hvalp eller om i bare er lidt nysgerrig. Vi skal forsøge på bedste vis at hjælpe jer…

Hvalpene bliver dog ikke solgt over Internettet.

Du/i skal komme her og se hvalpen inden den kan købes. 

Vores hjem er altid åben, hvis man skulle have interesse i at se vores hunde.

Vi kan kontaktes på tlf: 24 41 42 13 eller 21 90 12 39

Eller mail:   guldal@mail.dk

All graphics, text and images on this website is copyright and belong to Linda Guldal Hansen.
Do not use without permission.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite